InfoKulturaVaraždinska županija

STOŽINA U atriju Županijske palače u Varaždinu Ante Nadomir Tadić Šutre predstavio svoju novu knjigu

„Stožina“ je njegova jedanaesta knjiga, s po jedanaest pjesama u svakom od njezina četiri poglavlja, a u njoj Šutra ostaje vjeran svom prepoznatljivom domoljubnom iskazu kojim je obilježeno cijelo njegovo stvaralaštvo

Varaždin – U prekrasnom ambijentu atrija Županijske palače u Varaždinu u opuštenoj atmosferi održana je promocija knjige „Stožina“ autora Ante Nadomira Tadića Šutre.

Pjesnik se u svojem predstavljanju pjesničke zbirke „Stožina“ koja izlazi kao kruna njegovog 40-godišnjega književnog stvaralaštva, osvrnuo na par pjesama iz svojeg bogatog opusa da bi u jednom trenu i zapjevao sada već i u narodu prihvaćenu pjesmu „Stina pradidova“.

„Stožina“ je njegova jedanaesta knjiga, s po jedanaest pjesama u svakom od njezina četiri poglavlja, a u njoj Šutra ostaje vjeran svom prepoznatljivom domoljubnom iskazu kojim je obilježeno cijelo njegovo stvaralaštvo.

U svakom svom stihu pjesnik otrježnjuje svoj narod, budi Hrvate na slavnu prošlost hrvatskih kraljeva i velikana, na ponos, ali i na oprost, pomirbu i humanost, sve sukladno vječnim vrjednotama i nauku katoličke vjere.

Predstavljanje je organizirana Udruga veterana 7. Gardisjke brigade Puma.

Foto: Udruga veterana 7. GBR Puma

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close