Crna kronikaIzdvojenoVijesti

STRAVA NA DJEČJEM ROĐENDANU U KOTORIBI: Otac jednog od dječaka udario slavljenika koji je pao u nesvijest

Proslava rođendan pretvorila se u fizički sukob

Proslava rođendan pretvorila se u fizički sukob, to i ne bi bilo toliko čudno da se ne radi o 13. rođendanu na kojem su se prvo sukobila dvojica dječaka nakon čega je jedan od njih otišao po oca te se čitava stvar zakomplicirala.

Naime u Kotoribi je 13-godišnjaka dječak njegovih godina ubo prstom u oko, a on mu je uzvratio odgurivanjem. No, drugi dječak je zatim otišao po oca koji je fizički napao 13-godišnjaka.

– Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku – rekli su za RTL iz policije.

Kako piše emeđimurje 13-godišnjak je s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan. Nakon proslave kod kuće, izašli su u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznajemo, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No, već za nekoliko minuta, u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao.

Kako se neslužbeno doznaje mušakarac je pripadnik romske nacionalne manjine, a on je slavljenika napao tako što ga je udario ga u glavu, pri čemu je dječak kratko pao u nesvijest. Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. 13-godišnji dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close