Crna kronikaHrvatskaIzdvojenoVijesti

Stravičan zločin u Zagrebu: Šesterostruko ubojstvo. Policija otkrila identitet masovnog ubojice

Policija otkrila identitet masovnog ubojice: Poštedio samo svoje dijete

Na području Brezovice obavljen je policijski očevid na mjestu gdje je počinitelj šesterostrukog ubojstva izvršio samoubojstvo. Doznaje se da se radi o Igoru Nađu, vozaču taksija čiji je automobil pronađen pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice, prenosi Jutarnji list.

Policija je na konferenciji za novinare potvrdila da je rođen u Vukovaru i da ima 36 godina.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti. Ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin od jedne kćeri i dečko od druge kćeri.

Ubijene su sestre M. T. i J.T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio sin M.T.. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji. U međuvremenu je beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Očevid na mjestu zločina u Cimermanovoj završen je oko 9.30 sati.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

– To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima., prenosi teleskop.hr

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close