PolitikaVijesti

Štromar: Štitit ćemo prava ranjivih skupina od ekstremne desnice koja bi nas vratila Srednji vijek

Ističe kako će Vlada imati podršku dok god se provode reforme i realiziraju projekti koji doprinose stabilnosti i razvoju

HNS će podržati ovu Vladu na temelju programa koji je predstavljen danas u Saboru, poručili su iz stranke.

– Bitan dio programa koji je HNS radio s građanima sad je dio programa Vlade za naredne četiri. Od stambenog zbrinjavanja mladih, dostupnijih vrtića, reforme obrazovanja pa do digitalizacije, transparentnosti, ukidanja nameta i smanjenja poreza s ciljem da se povećaju plaće radnicima, kao i ulaganja u infrastrukturu, glavni su razlozi naše podrške, te dok god se budu ti projekti realizirali i provodile reforme HNS će davati podršku – poručio je predsjednik HNS-a Predrag Štromar i dodao da će HNS i dalje biti prevaga u stvaranju boljeg i pravednijeg društva.

Ističe kako će Vlada imati podršku dok god se provode reforme i realiziraju projekti koji doprinose stabilnosti i razvoju. Naglasio je da će HNS i dalje biti jamac otvorene i tolerantne Hrvatske, koja će štititi stečena prava manjina, žena i svih drugih ranjivih skupina od ekstremne desnice koja bi ukidala sva prava i vratila nas u Srednji vijek.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close