PolitikaVaraždinska županijaVijesti

Šume ambrozije rastu na ulazu u Varaždin: Reformisti apeliraju na gradonačelnika, dosta im je toga!

Točnije na ulazu u mjesni odbor Kučan Marof

Narodna stranka-REFORMISTI ogorčeni su ponašanjem gradonačelnika Varaždina te su izdali priopćenje u kojem ga žele pitati određene stvari, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Na samom ulazu u Grad Varaždin, točnije na ulazu u mjesni odbor Kučan Marof rastu šume ambrozije. No, nažalost za gradonačelnika to ne predstavlja nikakav problem jer on i njegovi suradnici imaju važnijih problema npr. raspravljati i pisati priopćenja o tome tko se s kim vidio u kafiću.

Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije.

S obzirom da ovaj problem nije od jučer, već se ponavlja svake godine, ovim putem apeliramo na Grad Varaždin da se poduzmu hitni koraci za uništenje ambrozije kao i da se za sljedeću godinu odgovorne službe Grada pripreme na vrijeme ili nađu trajnije rješenje za sustavno uništenje i uklanjanje ovog alergijskog nametnika.

Za kraj citirati ćemo g. Bunića, kandidata za Gradsko vijeće Grada Varaždina Nezavisne liste Ivana Čehoka, čije je pitanje objavljeno 17.8.2016. u Regionalnom tjedniku. Pitanje je postavljeno bivšem gradonačelniku, a mi ga u istom obliku postavljamo sadašnjem:

Postoji li akcijski i provedbeni plan suzbijanja ili se sve svodi na ad-hoc rješenja? Simpatizirate li ideju da Grad Varaždin postane “Ambrozija-free grad“? Gospodine gradonačelniče, hoćete li i kada konačno poduzeti konkretne korake kako bi se problem ambrozije definirao kao jedan od ključnih projekata za dobrobit građana?”

Tags

Povezani Članci

Close