Blog

Super je kad te kćer pokuša preveslati…

Ili barem to misli :)

Totalno je super kad te kćer pokuša preveslati, ne lagati, nego prankati, a zapravo još nema pojma da joj je mama odrasla na Marshal Mathersu!!!

Da, to je ona generacija na koju su nas upozoravali…! Uglavnom, to je generacija koja obožava raditi spačke, podmetanja iliti ga prankati, što jedni druge, što svoje starce. Da al’ zna to biti zeznuto kad ti mama odraste na Eminemu. Onda je “farbanju” brzo kraj…Hi hi hi.. ? Veliko je to čuđenje kada ti mala ne uspije ništa podvaliti, ni ona, ni njene frendice… I još one budu buduprankanee na kraju.

Ali dobro da se razumijemo, ovo je vrlo kreativna generacija koja će pokušati svašta; sakriti ti šminku prije odlaska van, staviti jastuk koji prdi pod guzu dok ti je kuća puna gostiju, skuhati kavu tako jaku da ćeš tjedan dana biti budan ako ju samo pomirišeš, staviti sol u limunadu, sakriti donje dijelove kupaćeg, brisati ti obraz u javnosti jer si se zamusaoo, a zapravo ti ga mackati nečim, smrviti highlighter, maknuti špricalicu s parfemaa, ma uglavnom svašta.

Kad je svaka generacija bolje cool

Sve je to cool i vjerujem da kod mnogih roditelja prolazi i izaziva im trzavice. No kad već odrasteš na glazbi Eminema, Tram 11, Bolesne Braće i nemojmo zaboraviti nezaboravne Spice girls, koje su promovirale girlpower, onda sve to malo teže prolazi.

Teže prolazi jer svi smo mi to radili, zezali jedni druge, bili roastanii ili pak roastali, ali nismo imali prilike to sve uploadat na net. Pa sad jedna generacija je uvjerena da možda nemamo pojma kako se izbaviti od prankanja, podmetanja i ostalih stvarčica koje su masovno popularne čak i među starijom populacijom.

I dok si još mislim kako je cool što nema moja mala i njene frendice nekog prostora zaprankanje nada mnom, treba naglasiti da će današnja generacija masovno odrastati na prankovima legendarne Lele Pons i njezine ekipe, koji su stvarno pretočili cijelu paletu roastanja, života i smijeha, koje je Eminem možda jedva naslutio.

I znam da ima puno ljudi koji će se svemu čuditi, ali, pazi sad smijeh je boombaa. Ta-da-da.. Zezati se sa svojim djetetom i drugim klincima, prijateljima i ljudima je cool opcija. Puno bolja, nego smrknuto hodati okolo i čubiti se na sve, stalno imati primjedbu na sve živo jer ti sve znaš bolje, al eto to nikoo ne vidi…

Da, i uopće me strah znati što će generacija iza moje klinke prodavati svojom starcima….

#budi_cool_i_voli
#nemoj_se_funjit
leleponsjezakonn

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close