Crna kronika

SVE ZBOG ALKOHOLA!? Pijani za volanom sletjeli s ceste i zadobili ozlijede! Žena se zbog brzine zaletjela u drvo!

Subota i nedjelja

U subotu, 3. kolovoza oko 23 sata u Vinica Bregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Natkrižovljana u smjeru Vinice upravljala 46-godišnjakinja. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima prometovanja, uslijed čega je izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela van kolnika i udarila u rastuće drvo. Ozljede je zadobila vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Još su se dvije nesreće dogodile u nedjelju, 4. kolovoza.

Jedna se dogodila oko 4.20 sati u Ivancu i u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je prije stjecanja na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.68 g/kg upravljao 27-godišnjak. Upravljao je iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave. Zbog neprilagođene brzine vozila pri izlasku iz zavoja izgubio je nadzor nad vozilom i sletio vozilom u cestovni jarak. Ozljede je zadobio vozač te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

UDruga nesreća dogodila se u 00.10 sati u Ribić Bregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mopedom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.37 g/kg upravljao 67-godišnjak. Upravljao je iz smjera Jerovca u smjeru Druškovca. Zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad mopedom i sletio van kolnika i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane, priopćili su  iz PU varaždinske.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close