Crna kronikaIzdvojenoVijesti

TEŠKA NESREĆA NA A3: U gorućem automobilu poginulo više osoba, točna brojka zasad nepoznata!

Potvrdili iz policije

Glasnogovornica policijske uprave Brodsko-posavske za N1 potvrdila je kako se na autocesti A3 u blizini Bukovlja kraj Slavonskog Broda u nedjelju dogodila teška nesreća.

U slijetanju automobila stranih tablica i požaru koji je uslijedio smrtno je stradalo više osoba, no točan broj još se ne zna.

“U ovom trenutku mogu reći da će policija ići s očevidom u konzultacijama i suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom i utvrđivat će se svi detalji i činjenice vezano uz ovaj događaj”, kazala je Kata Nuić, glasnogovornica policije.

Iz JVP Slavonski Brod također su potvrdili da ima mrtvih, no nisu mogli reći koliko ljudi je smrtno stradalo i je li se netko spasio iz gorućeg automobila. Dojavu o požaru automobila dobili su oko 15 sati i požar je ugašen.

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske, zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu. Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka (iza 15 sati) sa kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe. U tijeku je gašenje požara. Slijedi očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja o čemu ću vas obavijestiti po završetku očevida”, stoji u priopćenju brodsko-posavske policije.

 

Tags

Povezani Članci

Close