OglasnikVijesti

Tjedna ponuda poslova na jednom mjestu: Eto gdje se možete prijaviti i za koje poslove!

U suradnji s portalom posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Krapini. Potrebno je: srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 9.2. Prijavite se.

Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž) za rad u Krapinsko – zagorskoj županiji. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje elektro ili strojarskog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Potražite detalje i prijavite se na linku.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Sestra Marija u Zlataru zapošljava na poziciji medicinska sestra ili medicinski tehničar. Prijavite se najkasnije do 9.2. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a rad se odvija na terenu. Detalje potražite ovdje.

Dječji vrtić Zipkica u potrazi je za odgojiteljem (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 22.1. Posao obuhvaća njegu, odgoj i obrazovanje djece rane i predškolske dobi. Prijavite se pomoću linka.

Obiteljski dom Gospočić traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara i fizioterapeuta (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Nudi se plaća do 5.000 kuna. Potražite detalje na linku.

Transporti Mihaliček d.o.o. zapošljavaju u Krapinskim Toplicama pomoćnog radnika niskogradnje (m/ž), tesara (m/ž) i zidara (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Za poslove je potrebno više izvršitelja i potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte kako aplicirati.

Hrvatski Crveni Križ u potrazi je za socijalnim radnikom (m/ž) u odjelu za pružanje socijalnih usluga u Krapini. Rok prijave je 24.1. Traži se dvogodišnje iskustvo. Posao obuhvaća sudjelovanje u donošenju i provođenju programa rada skloništa i savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji, davanje mišljenja o najadekvatnijim oblicima zaštite i ostalo. Detalje provjerite na linku.

Kunateks d.o.o. zapošljava krojača (m/ž) u Pregradi. Prijavite se najkasnije do 31.1. Posao obuhvaća rad na stroju za krojenje Cutter. Zainteresirani detalje mogu pronaći ovdje.

Due – Di d.o.o. traži stolara (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijavite se najkasnije do 28.1. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Glavni zadaci su rad na strojevima za obradu drveta. U obzir dolazi i pomoćna radna snaga u stolariji. Provjerite detalje i kako aplicirati.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok traži nastavničko osoblje: nastavnik engleskog jezika (m/ž), nastavnik klavira (m/ž), nastavnik stručnih predmeta u sektoru grafička tehnologija i avo (m/ž), nastavnik biologije (m/ž), nastavnik tambure (m/ž), nastavnik stručnih predmeta u sektoru umjetnost (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 21.1.Provjerite ostale poslove poslodavaca i kako ostvariti prijavu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close