IzdvojenoLokalnoVijesti

Trebate propusnicu!? Pogledajte kako je možete dobiti u Ivancu, Lepoglavi, Bednji ili Klenovniku

Zahtjev za propusnicom šalje se na mail

Građanima koji iz vitalnih obiteljskih razloga – briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta putuju u drugo mjesto – propusnice će se izdavati u Ivancu u prostorima Vatrogasnog doma. Zahtjev za propusnicom u Ivancu se šalje mailom na adresu stozerczivanec@gmail.com i nakon obrade, dobije se povratni mail u kojem je navedeno vrijeme podizanja propusnice, koja se potom podiže u Vatrogasnom domu u Ivancu. Informacije se mogu dobiti i na brojeve telefona Gradskog stožera Civilne zaštite Ivanca 091/469-32-22 ili 092/342-89-82.

I lepoglavski gradski Stožer Civilne zaštite izdaje jednodnevne propusnice za napuštanje prebivališta koje se mogu zatražiti svakog radnog dana od 8 do 12 sati u prostorijama Grada Lepoglave uvažavajući pritom mjere stroge socijalne distanciranosti. Propusnice možete zatražiti na posebno ustrojenoj telefonskoj liniji 042 770 428 i na adresi elektroničke pošte koronavirus@lepoglava.hr .

Građani Klenovnika kojima treba propusnica zbog vitalnog obiteljskog razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mogu javiti na broj 098/ 976 1988. ili 042/ 763-301. Propusnice će se izdavati svakim radnim danom od 9 do 11 h ili prema dogovoru ispred zgrade Općine Klenovnik, uz prethodnu najavu na navedeni broj telefona, u svrhu sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, uz obavezu poštivanja nužnog razmaka i svih higijensko-sanitetskih standarda.

I u Bednji jednodnevne propusnice, samo u žurnim slučajevima i zbog vitalnog obiteljskog razloga građanima izdaje općinski Stožer Civilne zaštite. Zahtjev za izdavanje propusnice može se podnijeti isključivo on line na e-mail info@bednja.hr ili pozivom na tel. 796 309, radnim danom od 7 do 15 sati.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close