Sponzorirano

TRAŽIMO NOVINARE I NOVINARKE, PRIJAVITE SE: Sjeveni.info je upravo raspisao natječaj za posao koji bi vas mogao zanimati

Ako pratiš dnevnu i lokalnu politiku, društvena i kulturna događanja i voliš zanimljivosti uz to si pismen/a onda je posao novinara/ke baš za tebe!

Pozivamo te da se javiš na oglas i postaneš dio redakcije.

U cilju ostvarivanja rasta potrebni su nam novi kreativni ljudi koji će postati dio našeg tima. Za posao novinara/ke na Portalu Sjeverni.Info tražimo osobe koje će znati čitateljima prenijeti inofrmaciju i približiti temu o kojoj pišu.
Posao na našem portalu podrazumijevao bi za početak smjenski rad na desku. Tražimo ljude koji su samostalni i odgovorni, kreativni i organizirani. Poželjno je znanje i informiranost o aktualnim događanjima, informatička pismenost, osnove fotografiranja i rad u programu za obradu fotografija.
Osim rada u zanimljivom i dinamičnom okruženju nudimo probni rad koji bi kasnije mogao voditi prema punom radnom odnosu.
Prijave za posao šaljite na e-mail adresu posao@sjeverni.info, a osim životopisa pošaljite i napise, fotografije i ostale zanimljivosti koje ste do sada napravili, a htjeli biste nam pokazati.

Povezani Članci

Close