IzdvojenoLokalnoMagazinVijesti

Tražite li idealnu lokaciju za izlet nedaleko od Varaždina? Posjetite Međimurje!

Svakako posjetite Mađerkin breg, prekrasni prirodni vidikovac s kojeg se vide Austrija, Mađarska i Slovenija

Tražite li idealnu lokaciju nedaleko od Varaždina, za maknuti se iz grada i provesti savršen dan u prekrasnoj prirodi? Posjetite Međimurje!

Na samo 20 minuta vožnje, Međimurje nudi slikovite predjele, odlična međimurska vina i dobru hranu.

Ako se odlučite istraživati Međimurje, svakako posjetite Mađerkin breg, prekrasni prirodni vidikovac s kojeg se vide Austrija, Mađarska i Slovenija. Posjetite i slikoviti Žabnik na Rijeci Muri te prođite kroz labirint ljubavi i energije.

Savršen dan završite međimurskim specijalitetima „Mesom z tiblice“ i međimurskom gibanicom.

Ako nemate volje sami otkrivati susjednu nam županiju, putnička agencija World Traveler u suradnji s poznatim Međimurcima, Putoholičarima, 21.6. organizira savršen jednodnevni izlet u Međimurje.

– Iva i Branko, svjetski putnici s međimurskom adresom, otkrit će vam sve ljepote kraja u kojem žive.
Kušati ćete nagrađivane autohtone sorte međimurskog vina, proizvoda kojim se ovaj kraj posebno ponosi i uživati u pogledu na vinograde, ljepše i od onih toskanskih, u kojima domaćini vode brigu o svakom trsu. Što god vi mislili, Međimurci će vas uvjeriti da je prvo naftno polje u svijetu otkriveno baš kod njih, u selu Peklenica, a to se onda mora i obići – poručuju Putoholičari, a više o izletu možete saznati na njihovim web stranicama.

Tags

Povezani Članci

Close