OglasnikSponzoriranoVijesti

Tražite posao!? Donosimo najbolju ponudu poslova ovog tjedna!

U suradnji s portalom posao.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Solektra d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) i montažera sunčanih elektrana (m/ž). Posao se odvija u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji, a rok prijave je 4.8. Potrebni su trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog ili njemačkog jezika te osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu i Ludbregu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Marti d.o.o. traži tehnologa u proizvodnom procesu (m/ž), zavarivača tig postupkom (m/ž), djelatnika na brušenju pozicija (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i minimalno završena srednja škola. Traži se poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Provjerite više o željenom poslu ovdje.

Comet d.o.o. traži voditelja logističko – distributivnog centra (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 28.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, vozački ispit B kategorije i poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje ovdje.

Građevinski obrt „Iskop“ zapošljava strojara (m/ž) u Klenovniku. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Mogu se javljati i kandidati/ kandidatkinje sa završenom srednjom školom bilo kojeg zvanja ukoliko imaju najmanje godinu dana radnog iskustva na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

Wam Adria d.o.o. traži asistenta u odjelu prodaje (m/ž). Mjesto rada je Breznički Hum, a rok prijave 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od podrške kupcima, obrade ponuda i upita, primanja i potvrde narudžbi kupaca, dogovaranja isporuka i slično. Detalje provjerite na linku.

Branka d.o.o. traži kalkulanta (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 31.7. poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Potrebna je završena ekonomska srednja škola s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

Projekt Biro Marciuš zapošljava trgovačkog putnika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 15.8. Posao obuhvaća usluge inženjeringa, projektiranja, nadzora i održavanja, obilasci naftnih postrojenja, rafinerija i strojarskih objekata. Potrebni su aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika, minimalno završen preddiplomski studij tehničkog smjera, poznavanje rada na računalu. Provjerite kako aplicirati.

M – Fin usluge traže glavnog knjigovođu – kontera (m/ž). Mjesto rada je Ivanec, a rok prijave 9.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada tri godine. Posao se sastoji od vođenja financijskog knjigovodstva s kontiranjem, obračuna PDV-a i poreza na dobit, obračuna plaća i ostalo. Provjerite detalje ovdje.

Žvorc d.o.o. traži podopodlagača (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo ili osobe bez iskustva sa željom da nauče posao. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close