OglasnikVijesti

Tražite posao!? Donosimo tjedni pregled poslova Varaždinske i Međimurske županije

Javite se što prije!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Zagorje gradnja d.o.o. zapošljava vozača motornog vozila (m/ž) u mjestu Ljubešćica. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Rok prijave je 27.4. Aplicirajte.

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Plodine d.d. zapošljavaju skladišno – transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 7.4. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Traže se komunikacijske vještine i razvijene prodajne vještine te srednja stručna sprema. Prijavite se na linku.

IRO & Partners Personal-u. Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Ladić, obrt za soboslikarske radove, zapošljava soboslikara (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba za rad sa završenom srednjom školom. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Medecins du Monde ASBL – Dokters van de Werekd VZW zapošljava socijalnog radnika (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 13.4. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Glavni zadaci su sudjelovanje u razvoju programa edukacije i materijala za obuku suradnika u zajednici, sudjelovanje u provođenju i nadzoru obuke za suradnike, pružanje smjernica i mentorstvo i slično. Provjerite detalje na linku.

Poljocentar zapošljava prodavača – savjetnika u poljoprivrednoj ljekarni (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 15.4. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i radno iskustvo od godine dana. Od osobe se očekuje i osnovno znanje engleskog jezika na A1 razini. Više na linku.

Niskogradnja Veselnik zapošljava zidara (m/ž), automehaničara (m/ž), vozača teretnog vozila (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Kolarovec. Rok prijave je 30.4. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Učilište Studium zapošljava profesora njemačkog jezika (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 16.4. Potrebno je petogodišnje iskustvo rada u održavanju nastave stranog jezika. Više na linku.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Tags

Povezani Članci

Close