OglasnikSponzoriranoVijesti

TRAŽITE POSAO!? Donosimo tjednu ponudu iz Varaždinske i Međimurske županije, ovo je ono što ste čekali!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama u Varaždinu: Customer care agent za mađarski jezik (m/ž) i Angular frontend developer (m/ž). Prijave su otvorene do 11.2. Očekuju se napredne komunikacijske vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Dekra zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži prodajnog savjetnika u poljoprivredi (m/ž) za Varaždinsku županiju. Prijave su otvorene do 19.2. Glavni zadaci su razvijanje i poboljšanje odnosa s postojećim kupcma, pregovaranje uvjeta i sklapanje ugovora s novim klijentima na svom području i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, ali prednost donosi završen studij agronomije, biologije ili srodnih područja. Očekuje se izvrsno poznavanje agronomije i poljoprivredne industrije, izvrsne pregovaračke i prodajne vještine te iskustvo rada u prodaji. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 5.3. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci su zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Čakovcu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se na linku.

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Čakovcu. Potrebno je srednja stručna sprema i iskustvo rada u maloprodaji barem šest mjeseci, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 1.3. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta traži agenta u korisničkoj podršci na stranom jeziku (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća odgovaranje na upite korisnika putem telefona, e – maila, društvenih mreža i chata te pomoć oko rješavanja problema korisnika. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog, njemačkog, nizozemskog, talijanskog ili francuskog jezika, dobro snalaženje na računalu te komunikativnost. Aplicirajte.

Srednja škola Čakovec zapošljava na pozicijama: nastavnik domaćinstva (m/ž), nastavnik strukovnih predmeta iz podučja zdravstva (m/ž) i nastavnik prepoznavanja hitnih stanja (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 13.2. Provjerite kako aplicirati.

Mihatrans traži vozača cisterne za mlijeko (m/ž) u mjestu Turčin. Prijavite se najkasnije do 5.3. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i vozačka dozvola C i E kategorije. Traži se posjedovanje KOD-a 95 i digitalna kartica vozača. Pogledajte kako ostvariti prijavu na linku.

Unipuls zapošljava djelatnika na razvoju i implementaciji programskih rješenja u domeni human resources i asset management (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Prijave su otvorene do 29.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, viša ili visoka stručna sprema, poznavanje SQL servera, Jave. Prednost donosi poznavanje C# ili C++ te HTML/CSS/JavaScript. Traži se znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Više o poslu ovdje.

Osnovna škola Antuna i Ivana Kukuljevića zapošljava spremača (m/ž) za rad u Varaždinskim Toplicama. Rok prijave je 12.2. Posao obuhvaća čišćenje prostorija škole. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close