Novosti iz županijaSponzoriranoVijesti

Tražite posao!? Tjednu ponudu iz Varaždinske i Međimurske županije pronađite u nastavku!

Do idealanog posla u samo par klikova!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž). Rok prijave je 18.7., a mjesto rada Varaždin. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stimulirajuće bonuse, naknade za prijevoz i slično. Prijavite se.

Gradax d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Gornjem Kuršanecu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od pet godina za samostalno vođenje kompletnog knjiženja. Potražite kako aplicirati ovdje.

Veterinarska stanica d.d. zapošljava sanitarnog tehničara (m/ž) za rad u Varaždinu. Rok prijave je 1.8. Postoji mogućnost zaposlenja više osoba te zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite uvjete na linku.

Ferro – Preis d.o.o. zapošljava tehnologa modela (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 19.7. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika, poznavanje rada u 2D i 3D programima, spremnost na učenje. Poslodavac nudi stimulativna financijska primanja. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Naranđa transport d.o.o. iz Hodošana zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Rok prijave je 8.8. Potrebna je vozačka kategorije C i E te srednja stručna sprema. Detalje o prijavi potražite ovdje.

Kraljevske slastice d.o.o. zapošljavaju tehnologa u proizvodnom procesu (m/ž) u mjestu Donji Vidovec. Rok prijave je 31.7. Postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Potražite kako aplicirati putem linka.

PIB Extra d.o.o. traži pomoćnog radnika u odjelu cnc strojeva (m/ž). Mjesto rada je Štefanec, a rok prijave 31.7. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi rad na modernom radnom mjestu i topli obrok. Provjerite više ovdje.

NTT New Textile Technologies zapošljava uredskog administratora (m/ž). Mjesto rada je Savska Ves, a rok prijave 17.7. Potrebna je visoka stručna sprema ili osoba srednje stručne spreme sa iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Obavezno je dobro poznavanje njemačkog jezika. Provjerite uvjete na linku.

Stočar d.o.o. zapošljava vozača teretnog motornog vozila u domaćem prijevozu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 1.8. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja više osoba. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close