OglasnikSponzoriranoVijesti

Tražite posao u svojoj županiji: Evo prilike baš za vas! Pogledajte što se nudi ovog tjedna!

Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna zabilježen je značajan rast potražnje za radnicima

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima.

Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Eco Projekt d.o.o. iz Varaždinskih Toplica traži projektanta – suradnika (m/ž) za projektiranje strojarskih i hidro instalacija (vodovod, odvodnja). Potrebno je poznavanje rada u programima AutoCAD i Autodesk Revit.

Od kandidata se očekuje završena srednja škola, preddiplomski i/ili diplomski studij građevinskog, strojarskog ili geodetskog smjera. Prijave na natječaj zaprimaju se do 01.06. Sve detalje o načinu prijave potražite na linku.

Poduzeće Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava spremača (m/ž) za čišćenje poslovnih prostorija. Mjesto rada je područje grada Ivanca, a radno vrijeme 5 sati tjedno. Za detalje kliknite na link.

Obrt Niskogradnja Veselnik iz naselja Kolarovec traži radnika niskogradnje (m/ž). Posao se obavlja na području Varaždinske županije. Radno iskustvo nije potrebno. Rok za prijavu je 31.05. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

Poduzeće Summa – Con traži dva zavarivača (m/ž) TIG postupkom zavarivanja, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Prelog. Od kandidata se očekuje iskustvo od barem jedne godine. Rok prijave je 30.05. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Dom za starije i nemoćne osobe Japa traži čistača (m/ž), medicinsku sestru (m/ž) i njegovatelja (m/ž) u Murskom Središću te medicinsku sestru (m/ž), čistaća (m/ž) i njegovatelja (m/ž) u općini Štrigova. Poslodavac nudi stalan radni odnos. Prijave na ove natječaje traju do 29.05. Prijaviti se možete putem linka.

Poduzeće Kolar-1 traži konobara (m/ž) za posluživanje pića. Mjesto rada je općina Strahoninec. Minimalni uvjet je završena osnovna škola. Rok prijave je 25.05. Za više detalja o načinu prijave kliknite na link.

Poslodavac Alzas Alarms traži čak pet zaštitara (m/ž) te dva vatrogasca (m/ž) u Čakovcu. Radno iskustvo je prednost, ali nije potrebno. Prijaviti se možete do 10.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronađi na poveznici.

Stil d.o.o. zapošljava bravara (m/ž) na neodređeno za sklapanje metalnih dijelova. Mjesto rada je Čakovec. Od kandidata se očekuje završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 10.06. Za detalje kliknite na link.

Tubla d.o.o. je u potrazi za informatičarem (m/ž) u Čakovcu za programiranje poslovnih aplikacija te pravodobno pružanje podrške korisnicima u proizvodnom procesu. Zahtjeva se položen vozački ispit B kategorije, a znanje talijanskog jezika je prednost. Od kandidata se očekuje temeljitost i pedantnost, spremnost na preuzimanje odgovornosti i sposobnost rada pod vremenskim ograničenjima. Više na linku.

Keragrad j.d.o.o. iz Čakovca je u potrazi za čak tri polagača keramičkih pločica (m/ž). Rok prijave je 30.05. Novozaposlene osobe postavljat će keramičke pločice i obavljati poslove vezane uz hidroizolaciju na području Republike Hrvatske. U obzir za zaposlenje dolaze polagači keramičkih pločica ili osobe s iskustvom u polaganju keramičkih pločica, neovisno o završenoj školi. Detalje potražite na linku.

Ostatak bogate ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

Tags

Povezani Članci

Close