SportVijesti

TRČANJE 11. kolo „6. cross lige Neno Ivanečka jezera“ humaniranog karaktera – Vorih ‘srušio’ rekord na najdužoj dionici

Prikupljali su se dobrovoljni prilozi za pomoć teško bolesnom Mihaelu Kolaru, nekadašnjem članu kluba Trkačkog kluba Ivančica, uspješnom trkaču i, svojedobno, uredniku na bivšem Radio Ivancu

Ivanec – U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec u utorak je na improviziranim stazama oko Ivanečkih jezera  održano 11. kolo „6. cross lige Neno Ivanečka jezera“.

Ukupno je nastupilo 28 trkača – djece i odraslih, od čega 15 muških i 13 ženskih.

Pobjednici po kategorijama bili su Sunčica Gregur, Barbara Videc, Tin Pofuk, Tamara Peharda, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Vjekoslav Vorih, Franjo Videc  i Nikolina Hojsak.

Vjekoslav Vorih je s vremenom 13:58 popravio osobni rekord utrke na 3200 metara.

U konkurenciji devet obitelji prvo mjesto je osvojila obitelj Pofuk Vlatke sa 150 bodova, druga je bila obitelj Mašić-Videc sa 139 bodova, dok je treća bila obitelj Peharda sa 137 bodova.

Kolo je bilo humanitarnog karaktera, a prikupljali su se dobrovoljni prilozi za pomoć teško bolesnom Mihaelu Kolaru, nekadašnjem članu kluba Trkačkog kluba Ivančica, uspješnom trkaču i, svojedobno, uredniku na bivšem Radio Ivancu.

U subotu, 15. rujna s početkom u 18 sati trčat će se utrke zbog lošeg vremena odgođenog 10. kola, a redovno, 12. kolo održat će se u utorak, 18. rujna.

U dosadašnjih 10 održanih kola sudjelovala sa 54 trkača, te 13 obitelji.

U ukupnom poretku u kategorijama vode Vito Borovečki, Sunčica Gregur, Barbara Videc, Tin Pofuk, Tamara Peharda, Marko Pofuk, Leoni Jagić, Kristijan Videc, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Perica Kišiček, Gordana Končevski, Vjekoslav Vorih, Ljudvek Cikač i Zvjezdana Pofuk.

U konkurenciji 13 obitelji na prvom mjestu sa 1475 bodova je obitelj Vlatke Pofuk, druga je obitelj Peharda sa 1326 bodova, a treća obitelj Jakop sa 1264 boda.

Povezani Članci

Close