SportVijesti

TRČANJE Ante Živković i Ana Štefulj najbolji na „5. utrci za mač grofa Draskovicha Trakošćan 2019“- u utrci građana slavili Danijel Peček i Simona Jambrešić

Sudjelovala su 663 trkača i trkačice

U Trakošćanu je u organizaciji Atletskog kluba Sloboda Varaždin i Atletskog kluba Varaždin održana „5. utrka za mač grofa Draskovicha“ u sklopu koje su se trčale utrke na 10 i 5 kilometara.

Pobjednik u konkurenciji muškaraca glavne utrke je Ante Živković iz Atletskog kluba Dubrovnik, ispred drugoplasiranog Andreja Hladnika, te trećeplasiranog Matije Zadravca, obojice iz Atletskog kluba Varaždin, a isti je poredak i u apsolutnoj konkurenciji.

Pobjednica u konkurenciji žena je Ana Štefulj iz Atletskog kluba Sljeme, drugo mjesto osvojila je Tea Faber iz Atletskog kluba Dubrovnik, treće Paula Šimunčić iz Atletskog kluba Sloboda Varaždin, dok je Tanja Mravličnić iz Sportsko penjačkog kluba Direkt Lepoglava osvojila 10. mjesto.

Rezultati

U utrci građana na 5 kilometra pobijedio je Danijel Peček iz Zagreb Runners / Atletski klub Dubrovnik, drugi je na cilj stigao Bruno Kos iz Atletskog kluba Rudolf Perešin, Gornja Stubica, a treći Đuro Komlenovićiz Cjevomonta Kutina.

Najbrža u konkurenciji žena bila je Simona Jambrošić iz Atletskog kluba Varaždin, drugo mjesto osvojila je Helena Gleđa iz Atletskog kluba Dubrovnik, a treće Vanja Rupčić iz Atletskog kluba Koprivnica.

Rezultati

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close