SportVijesti

TRČANJE Ivančica Jež i Damir Hršak pobjednici 2. Brdske utrke „Kamenica – Kapela Majke Božje Snježne 2018“

Nagrade najboljim trkačicama i trkačima, medalje i pokale, uručio je varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak

Kamenica / Žarovnica – U sklopu obilježavanja Dana Majke Božje Snježne te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održana je 2. Brdska utrka „Kamenica – Kapela Majke Božje Snježne 2017“, na kojoj su sudjelovala 33 trkača.

Ukupni pobjednik je Damir Hršak iz Atletskog kluba Zabok, koji je s vremenom 55 minuta i 19 sekundi postavio novi rekord staze.

Također član Atletskog kluba Zabok, Lepoglavčan Alen Čretni bio je drugi, a Franjo Korošic iz Atletskog kluba Marathon 95 Varaždin – treći.

Pobjednica kod žena bila je Ivančica Jež, drugo mjesto osvojila je Valentina Županić iz Trkačkog kluba Marathon 95, a treća je bila Irena Kos Kukec.

—————————————————————————————————————

Najbolja u konkurenciji seniorki bila je Irena Kos Kukec, u kategoriji Ž 40 pobijedila je Ivančica Jež, a u Ž 50 Jasenka Martinez (TK Marathon 95).

Prvi u konkurenciji seniora bio je Damir Hršak, u kategoriji M 40 pobijedio je Miljenko Komar (SD Lastavica Zlatar), drugi je bio Vjekoslav Vorih, a treći Neven Jurković, obojica iz Trkačkog kluba Ivančica Ivanec.

 U kategoriji M 50 pobijedio je Franjo Korošic, drugi je bio Ranko Miholić (SD Lastavica Zlatar), a treći Stjepan Keder iz Lepoglave

Pobjednik u kategoriji M 60 Antun Belošević (TK Marathon 95), drugo mjesto osvojio je Franjo Kresojević iz AK Maksimir, a treće Božidar Željezić iz Trkačkog kluba Ivančica.

Nagrade najboljim trkačicama i trkačima, medalje i pokale, uručio je varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak.

Organizatori utrke bili su su Udruga za kulturu i sport Bedenec, Udruga za sport i kulturu Kamenica, te Trkački klub Marathon 95 Varaždin.

 

Povezani Članci

Close