LokalnoSportVijesti

TRI HRVATSKA VITEZA Memorijalni malonogometni turnir u Cvetlinu u konkurenciji juniora osvojilo Športsko društvo Đurmanec, a kod seniora Pilana Draganić & Furious Express

Najbolji strijelac turnira je Tihomir Šoštarić, a najbolji vratar Goran Malogorski, obojica iz pobjedničke ekipe

U Cvetlinu je proteklog vikenda održan 23. memorijalni turnir „Tri hrvatska viteza“ u sjećanje na poginule hrvatske branitelje iz Cvetlina Ivana Čižića, Slavka Smiljana i Krešu Šmintića.

Na juniorskom turniru igranom u u petak sudjelovalo je 7 ekipa, a titula najbolje pripala je Športskom društvu Đurmanec, drugo mjesto osvojio je KR Bau, treće Vrbno, a četvrto KR Bau 2.

Subotnji program započeo je Svetom misom u crkvi Svetog Petra i Pavla u Cvetlinu, koju je predslavio župnik Ivan Hruško, a nakon mise položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju, te na posljednjim počivalištima hrvatskih branitelja na cvetlinskom groblju.

Nakon komemorativnog dijela druženje organizatora i gostiju nastavljeno je u vatrogasnom domu u Cvetlinu, a u poslijepodnevnim satima održan je seniorski turnir, koji je otvorio načelnik Bednje Damir Poljak.

Na seniorskom turniru je sudjelovalo 20 ekipa, a pobjednik je Pilana Draganić & Furious Express, drugo mjesto osvojio je Centar Škudar, treće Športno društvo Selan iz Slovenije, a četvrto UŠR Trakošćan.

Najbolji strijelac turnira je Tihomir Šoštarić, a najbolji vratar Goran Malogorski, obojica iz pobjedničke ekipe.

Pilana Draganić & Furious Express (Foto: UŠR Cvetlin)

Turnir je organizirala i provela Udruga za šport i rekreaciju Cvetlin.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close