SportVijesti

TRIATLON 3. kolo 7. Triatlon liga Aquacity 2018. donijelo ovogodišnji rekord – sudjelovalo 46 natjecatelja

Svi rezultati - u tekstu

Varaždin – U 3. kolu 7. Triatlon lige Aquacity 2018. okupilo se 46 triatlonki i triatlonaca, najviše ove godine, a natjecali su se u tri discipline; Sprint i Supersprint za odrasle, te Aquatlon u konkurenciji djece.

Pobjednik discipline Supersprint u konkurenciji 13 muškaraca bio je Antonio Jerešić, ispred Tihomira Bogomoleca i Nevena Radatovića, dok je pobjednica kod žena bila Sonja Kreč.

Među pet žena u Supersprintu pobjedila je Višnja Bunić, ispred Višnje Čonkaš i Dijane Radatović.

U disciplini Supersprint u konkurenciji 21 muškarca pobijedio je Denis Pleše, drugi je bio Lovro Žbulj, a treći Gregor Stadaas.

U Aquatlonu je pobijedila Eva Cikač, drugo mjesto osvojio je Luka Bračko, treće Matej Bračko, četvrto Leon Kišiček, a peto Luka Kišiček.

Rezultati:

http://www.marathon95.hr/files/repository/document/2018/08/rezultati_3._kolo_rezultati_ok_chip.pdf

U sklopu triatlona održavaju se utrke u disciplinama Supersprint, koji se sastoji od 375 metara plivanja, 14 kilometara vožnje bicikla i 2,5 kilometara trčanja, potom Sprint sa 750 metara plivanja, 21 kilometra vožnje bicikla i 5 kilometara trčanja, te Aquatlon za mlađe, kadetske uzraste sa 70 metara plivanja i 700 metara trčanja.

Foto: Triatlon Liga

Posljednje, 4. kolo održat će se u nedjelju, 26. kolovoza, s početkom aquatlona u 8:15, a triatlona u 8:30 sati.

Natjecanje se održava na Sportsko-rekreacijskom centru Aquacity kod Varaždina, a  organizator mu je Trkački klub Marathon 95 Varaždin.

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close