SportVijesti

TRIATLON Startala 7. Triatlon liga Aquacity 2018. – 30 natjecatelja u tri zanimljive discipline

Natjecanje se održava na Sportsko-rekreacijskom centru Aquacity kod Varaždina, a organizator mu je Trkački klub Marathon 95 Varaždin

Na 1. kolu 7. Triatlon lige Aquacity 2018. okupilo se 29 triatlonki i triatlonaca te jedna aquatlonka koji su se natjecali u tri discipline; Supersprint, Sprint i Aquatlon.

Pobjednik discipline Supersprint bio je Goran Kočiš, ispred Mihaela Krobota i Maria Severa. Kod žena u Supersprintu pobjedila je Višnja Bunić, ispred Danijele Krobot i Višnje Čonkaš.

U disciplini Sprint pobijedio je Goran Pongračić ispred Matije Meštrića i Antonia Jerešića, dok je kod žena najbrža bila Ivana Adžić.

Jedanaestogodišnja Eva Cikač jedina se odvažila na Aquatlon za mlađe uzraste te na taj način osvajanjem prvog mjesta skupila maksimalan broj bodova.

U sklopu triatlona održavaju se utrke u disciplinama Supersprint, koji se sastoji od 375 metara plivanja, 14 kilometara vožnje bicikla i 2,5 kilometara trčanja, potom Sprint sa 750 metara plivanja, 21 kilometra vožnje bicikla i 5 kilometara trčanja, te Aquatlon za mlađe, kadetske uzraste sa 70 metara plivanja i 700 metara trčanja.

Liga se sastoji od četiri kola tijekom srpnja i kolovoza, sljedeće je na rasporedu u nedjelju, 29. srpnja, s početkom aquatlona u 8:15, a triatlona u 8:30 sati.

Natjecanje se održava na Sportsko-rekreacijskom centru Aquacity kod Varaždina, a  organizator mu je Trkački klub Marathon 95 Varaždin.

TK Marathon95

Rezultati:

http://www.marathon95.hr/files/repository/document/2018/07/triatlon_liga_2018_1kolo.pdf

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close