LokalnoSportVijesti

TRKAČKI KLUB IVANČICA Održana završna svečanost 7. Cross lige Ivanečka jezera 2019: Nagrađeni najbolji trkači i rekreativci

Liga se sastojala od 15 kola, i to 8 proljetnih i 7 jesenskih, ukupno su nastupila 53 trkača

U prostorijama HPD-a Ivančica Ivanec održana je svečanost proglašenja rezultata i podjela nagrada sudionicima ‘7. Cross lige Ivanečka jezera 2019’.

U uvodnom dijelu okupljenima se obratio Josip Jakop, predsjednik Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, organizatora natjecanja, koji je uz zahvalu sudionicima istaknuo i probleme kod pripreme staze koji su uspjeli biti riješeni tek na nekoliko inzistiranja kod odgovornih u gradu Ivancu. Najavio je nastavak lige i u 2020. godine, kada će se trčati sve ovogodišnje discipline, uz određene korekcije najdulje, staze za seniore i veterane, koja će se ‘protezati’ oko jezera.

Potom se prišlo dodjeli nagrada, koje su uručili predsjednik i tajnik Zajednice športskih udruga Grada Ivanca Josip Šimunek i Boris Gotal, te Katica Levanić, izaslanica gradončelnika grada Ivanca Milorada Batinića.

Medaljama, majicama i spomen plaketama je nagrađeno po troje najboljih u pojedinim disciplinama, tri najbolje obitelji primile su pokale, a ostale spomen diplome.

Nagrađeni su i najmlađi i najstariji sudionici lige, Sven Jagetić i Josip Matišić, kao i Ivana Borovečki, Radmila Milec i Katica Levanić za doprinos u provedbi natjecanja u organizaciji Trkačkog kluba Ivančica tijekom 2019. godine.

U svom su obraćanja Josip Šimunek i Katica Levanić, uz pohvalu organizatorima za provedbu natjecanja,  naglasili važnost uključivanja djece u sportske aktivnosti, te čestitali svima na sudjelovanju, a naboljim na postignutim rezultatima.

Po završetku službenog dijela, uslijedilo je uobičajeno druženje uz domjenak.

Liga se sastojala od 15 kola, i to 8 proljetnih i 7 jesenskih, ukupno su nastupila 53 trkača, odnosno 21,2 prosječno po kolu, za konačni poredak računalo se 14 najboljih plasmana, a uvjete za dobivanje nagrada ispunilo ih je 28.

Ukupni pobjednici po kategorijama kod djece i srednjoškolaca su Sunčica Gregur, Leon Hunjet, Barbara Videc, Vito Borovečki, Karlo Hunjet, Paula Pintarić, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk i Zvonimir Jakop, a kod odraslih Anica Bukovec, Ljudvek Cikač, Martin Brezovec i Josip Jakop. U novoj kategoriji hodanje na 1420 metara pobijedili su Marina Jakop i Leonard De Lai.

U obiteljskoj kategoriji kroz 15 kola bodove je skupljalo 14 obitelji, a najbolja obitelj s osvojenih 2100 bodova je obitelj Pofuk (Iva, Tin, Marko, Vlatka i Zdravko), druga je obitelj Jakop (Zvonimir, Marina, Josip) s 1688 boda, a treća obitelj Hunjet (Leon, Karlo, Hana, Predrag) s 1337 bodova.

Tags

Povezani Članci

Close