IzdvojenoVijesti

TURISTI U PRTLJAŽNICIMA NOSE GORIVO SA SOBOM U HRVATSKU: Ovako nešto još niste vidjeli!

Ne kupuju već ga voze sa sobom!

Na Facebook stranici “Bloger Krule” osvanule su zanimljive fotografije turista koji dolaze u Hrvatsku, a sa sobom u prtljažnicima voze i gorivo za svoje automobile. Čini se kako ne planiraju kod nas potrošiti ništa više no što je neophodno ili ih pak naše cijene goriva zabrinjavaju pa su umjesto dodatnog para cipela za ljetovanje odlučili ponijeti dodatni karnistar s gorivom!?

Objavu sa Facebook-a prenosimo u cijelosti: “ Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom!

Ja sam jutro zino ka dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! 
Pičim jutros, ama sad maloprije, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, popit kavu… mažem tu kavurinu, duvanim… a ispred mene… stranci… turisti (ne bi sad iz koje su države) … otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)… vade pola stvari iz bunkera i vade 4 kanistera od 10 litara.

Pomislim u sebi “Gledaj al vinčinu deru!” Potom stvari vraćaju nazad… otvaraju prvi kanister… reko jebalo majku kud ranom zorom po vinčini… kad ono… otvara ovaj vratašca na autu… ja sam mislio da sanjam… ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na jebenoj benzinskoj… oni su gorivo ponijeli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu bunkera… na svoje oči vidio! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće… pomogle su im i žene koje su se kasnije pojavile.

Nama su zapravo turisti teroristi… jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu… a vjerujem i zapalio olimpijski plamen.

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši… odnit će ga ovi kući u kanisterima. I ne… nisu Česi!”

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close