LokalnoVijesti

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA IVANCA Postavljena nova i dopunjena aktualna ‘Smeđa signalizacija’

Postav smeđe signalizacije obuhvaća 19 lokacija na prometnim pravcima pod ingerencijom Hrvatskih i županijskih cesta

Ivanec – Ovih je dana završen postav novih kao i nadogradnja aktualnih turističkih putokaza, tzv. ‘Smeđe signalizacije’, na području grada Ivanca.

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Ivanca donijelo je, temeljem zaprimljenih zahtjeva, odluku o procesu i terminski plan identifikacije pojedinih lokaliteta.

Odlukom su obuhvaćeni prioriteti od šireg društvenog i turističkog značaja shodno fazama realizacije i financijskih mogućnosti.

Projekt je bio zahtjevan, jer obuhvaća šire gradsko područje, a iz Tz Grada Ivanca izražavaju zadovoljstvo što su uspjeli privesti ga kraju, nakon što se na njemu radilo od početka godine.

Postav smeđe signalizacije obuhvaća 19 lokacija na prometnim pravcima pod ingerencijom Hrvatskih i županijskih cesta (Izletište i skijalište Jarki, Bedenska hiža, Lončarski obrt Mecena, Izletište „Šumska vila“, Izletište „Jelenice“ Kuća narodnog heroja Josipa Kraša, OPG Migać, hotel Orion ….) .

Sam postav je integralni dio projekta „Opremanje i Interpretacija turističkih lokaliteta“ putem kojeg je ostvarena bespovratna potpora temeljem prijave Tz Grada Ivanca na raspisani natječaj Hrvatske turističke zajednice.

Elaborat i ostala projektna tehnička dokumentacija je izrađena u suradnji grada Ivanca i Tz grada Ivanca, koja je financirala troškove oko izrade i postava putokaza.

Nastavak aktivnosti obilježavanja i postava ‘Smeđe signalizacije’ u planu je za iduću godinu, prema terminskom planu, a shodno financijskim mogućnostima.

Povezani Članci

Close