InfoKulturaLokalno

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA IVANCA S udrugom ‘Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca’ predstavila se 5. Međunarodnim srednjevjekovnim danima u Ribnici

Nastup Ivanečkih vitezova pobudio je veliku pozornost posjetitelja kao i kod udruga, te su dogovorene i neke buduće suradnje

Ribnica – Turistička zejednica Grada Ivanca sudjelovala je na Turističko – kulturnoj manifestaciji, 5. Međunarodnim srednjevjekovnim danima u Ribnici na kojoj je s udrugom ‘Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca’ predstavila bogatu baštinu našeg kraja.

Nazočne su bile udruge iz Austrije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, a članovi povijesne postrojbe aktivno su sudjelovali u programu, u simulaciji velike bitke, kao i u pojedinačnim dvobojima s drugim članovima povijesnih postrojba.

Nastup Ivanečkih vitezova pobudio je veliku pozornost posjetitelja kao i kod udruga, te su dogovorene i neke buduće suradnje.

Ujedno je ovo bila prilika da se mnogobrojnim posjetiteljima putem brošura, suvenira i promo materijala promovira Grad Ivanec, Varaždinska županija, partnere ali i Hrvatska.

Sudjelovanje je realizirano u koordinaciji i pripremi Turističke zajedice grada Ivanca uz suorganizaciju udruge Ivanečki vitezovi te pomoć Grada Ivanca.

Foto: Udruga Ivanečki vitezovi, Boštjan Meglić, Viridi Hedera

Povezani Članci

Close