PolitikaVijesti

Tušek u obilasku Pregrade, Benić: „Gledajući ovih dana programe drugih stranaka, primjećujemo da više-manje zapravo prepisuju program HDZ-a’

SIGURNA HRVATSKA

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice za treću izbornu jedinicu iz Krapinsko-zagorske županije i ponedjeljak su proveli u obilasku terena. Posjetili su tako i Predragu, gdje su se družili s građanima prezentirajući im svoj program SIGURNA HRVATSKA.

Nositelj HDZ-ove liste za treću izbornu jedinicu, Žarko Tušek, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ, istaknuo je da mu je žao kad vidi da

predizborna kampanja protiče, a da su se mnogi maknuli od sadržaja.

Kompletno smo se maknuli od konkretnih projekata i njihove realizacije i onoga što je bit svake politike, a ja sam siguran da je Vlada HDZ-a na čelu s Andrejom Plenkovićem upravo tu svoju bit pokazivala ovih godina koje su iza nas. Svi ti projekti, zbrine brojke 3 milijarde kuna na području Krapinsko-zagorske županije, su u visokoj fazi realizacije, a danas mi je posebna čast da kreće još jedan projekt, kapitalna investicija koju smo kao Vlada Republike Hrvatske obećali Krapinsko-zagorskoj županiji, koju smo obećali građanima i stanovnicima Huma na Sutli. To je, naravno, izgradnja nove ceste u Poslovnoj zoni Drajža koja postaje državna cesta – kazao je Tušek.

To je Poslovna zona koja je 33 posto bruto društvenog proizvoda Krapinsko-zagorske županije. Danas je potpisan ugovor i idemo u realizaciju te „žile kucavice” općine Hum na Sutli. Volio bih vidjeti da tako komuniciraju i druge stranke, pogotovo Restart koalicija koja se nije niti osvrnula na svoja obećanja na području Krapinsko-zagorske županije, gdje obnašaju vlast, a nemaju gotovo nikakvih rezultata – naglasio je Zušek.

Državna tajnica u Ministarstvu hrvatskih branitelja Nevenka Benić istaknula je zadovoljstvo što je imala priliku doći u Pregradu.

Sretna sam što se mogu družiti s građanima, ali i s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. Naš program i ova Vlada iznimno su mnogo napravili za hrvatske branitelje, to moram istaknuti. Gledajući ovih dana programe drugih stranaka, primjećujemo da više-manje zapravo prepisuju program Hrvatske demokratske zajednice, ali mi je zanimljivo da se nitko nije dotaknuo Domovinskog rata i hrvatskih branitelja niti svih onih mjera koje smo mi poduzeli. Što su oni učinili? Očekujemo da i oni daju svoj doprinos u tom dijelu, a sigurna sam da upravo naša lista daje odgovor na sva pitanja i sve probleme koji muče braniteljsku populaciju – kazala je Benić.

Povezani Članci

Close