SponzoriranoVijesti

Twister igraonica slavi 4. rođendan uz koncert Endija! Ovo nikako ne smijete propustiti!

U subotu 14.3.2020. od 18 do 20 sati

Twister, omiljena dječja igraonica u Lumini centru u Varaždinu slavi svoj 4. Rođendan.

U subotu 14.3.2020. od 18 do 20 sati u dječjoj igraonici mališane i roditelje očekuje 2 sata besplatne zabave i druženja uz nezaboravni koncert teen zvijezde Endija Schrottera!

Svi Twister mališani povodom rođendana igraonice mogu se družiti s popularnim Twister maskotama koje će ih odvesti u svijet mašte i zabave, a očekuje ih i plesno natjecanje uz Endija! Naravno, rođendan nije rođendan bez poklona pa su u Twister svijetu pripremili i puuno poklona za sve od 18 sati!

Besplatna igraonica i koncert

Svi znamo da su u Twister dobrodošli i roditelji koji mogu odahnuti od obaveza i briga uz kavicu, a oni koji su vječno mladi duhom, mogu se igrati i zabavljati s mališanima! Twister igraonica u Varaždinu već 4 godine uveseljava mališane i njihove roditelje,  a kao najveća dječja igraonica u regiji na 550 kvadrata uz pregršt zabavnih sprava, playstation i još mnogo toga, jedna je u nizu igraonica najvećeg lanca dječjih igraonica Twister u Hrvatskoj!

Ove subote od 18 sati na velikoj besplatnoj fešti uz tortu i poklone te pjevača i pravog zabavljača Endija Schrottera, Twister će obilježiti rođendan u velikom stilu!

Dragi mališani i roditelji, vidimo se u subotu 14.3.2020. od 18 sati na veelikoj 4. rođendanskoj proslavi u Twister igraonici u Lumini centru! Pročitajte više na: https://varazdin.twister.hr/

Twister – moja najdraža igraonica

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close