Sport

U​ Mađarskoj na međunarodnom turniru u hrvanju H.K. Ludbreg ponio broncu i srebro

Ponovno odlični rezultati ludbreških sportaša

U nedjelju 13. svibnja, u​ Szigetvaru Mađarska​ na međunarodnom turniru u hrvanju sudjelovalo je preko 250 natjecatelja iz Mađarske,Hrvatske, Slovačke i Slovenije, iz 31 klubova. Među njima bila su i četiri ludbreška hrvača, predvođena trenerom Ignacom Horvatom.

U konkurenciji mlađih dječaka do 35 kg opet je sjajan bio Florijan Varović osvojivši broncu. Nakon što je izgubio uvodnu borbu, sa dvije odlične pobjede u repasažu dolazi do trećeg mjesta.

​Borbeni Patrik Balija, do 69 kg nije ovog puta uspio do medalje te se morao zadovoljiti petim mjestom. Kod starijih dječaka sjajan je bio Teo Varga do 57 koji je sa dvije odlične pobjede ušao u finale koje gubi na bodove nakon isprpljujuće dvije runde. David Čurila kod kadeta do 65 kg također je ušao u finale, gdje je protiv mađarskog reprezentativca imao pobjedu u rukama do nekoliko sekundi prije kraja, kada​ radi jednu pogrešku koja protivnku donos​i​ dva boda i zlatnu medalju, dok se David morao zadovoljiti srebrom. I to je fantastič​an rezultat, a osobito veseli njegovo hrvanje koje uz dosadašnju atraktivnost dobiva i na zrelosti i obečava odlične rezultate u nastavku njegove karijere.

Iva Gerić, europsko prvenstvo za kadetkinje i kadete, Skopje, Makedonija, od 14. do 20. svibnja Iva kreće na put sa reprezentacijom u utorak 15.05.18, zajedno sa kolegicom Veronikom ​Dragaš i trenerom Senadom Mujagićem. U četvrtak ujutro je vaganje te odmah potom borbe, a nastupiti će u kategoriji do 61 kg. Ivi te svim ostalim reprezentativcima  želimo puno uspjeha, a izniman uspjeh bila bi jedna pobjeda.

Colluctatio CENTRUM MUNDI- međunarodni hrvački turnir LUDBREG 26.05.18

U punom tijeku su pripreme ovog mega turnira, sa preko 500 natjecatelja iz petnaestak zemalja, od Francuske, Italije, do Moldavije, Bugarske… Pozivamo Vas da nas podržite i zabavite se.

Povezani Članci

Close