IzdvojenoKulturaNajaveVijesti

U atriju Starog grada od 13. do 24. srpnja besplatne dječje radionice

Program obuhvaća izradu makete Staroga grada i kartonskog dvorca, pričaonicu legenda i pripovijedaka, igru muzejski Twister, igru pikado na prikladnim kopijama streljačkih meta te popratne likovne aktivnosti

U sklopu ovogodišnjeg “Ljeta u Varaždinu”, u utvrdi Stari grad, održati će se LJETNA MUZEZANCIJA, program edukativno-likovnih radionica za djecu svih uzrasta. Ljetna muzezancija u Starome gradu odvijati će se kroz dva tjedna, radnim danima od 13. do 24. srpnja u sigurnom hladu atrija, od 10 do 13 sati.

Program aktivnosti obuhvaća izradu makete Staroga grada i kartonskog dvorca, pričaonicu legenda i pripovijedaka, igru muzejski Twister, igru pikado na prikladnim kopijama streljačkih meta te popratne likovne aktivnosti (bojanje, crtanje…). Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a dobrodošli su svi zainteresirani, i mala i velika djeca!

– Zbog sigurnosti djece i obveze poštivanja uputa koje smo dobili od Stožera, istovremeno u atriju Staroga grada može biti 25 djece, stoga Vas ljubazno molimo da svoj dolazak prethodno najavite voditeljici radionica, muzejskoj pedagoginji u GMV-u Jeleni Petković (tel: 042/421-017, mob: 095 567 3581) – poručuju iz muzeja.

Edukativno-likovne radionice provode se u sklopu projekta Mreža “živih” dvoraca kao oblika održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa/LIVING CASTLES/, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.g.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close