Crna kronikaVijesti

U petak policiji predane dvije strojnice, dvije automatske puške, jedna poluautomatska puška i sve ovo!

„Manje oružja – manje tragedija“

Danas, 3. siječnja oko 8.30 sati, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg preuzeli su od građanina oružje koje je isti dragovoljno anonimno predao. Tako su preuzete dvije strojnice M-56, dvije automatske puške M-70, jedna poluautomatska puška M-59/66, spremnici za puške strojnice, bajunete, tromblonski nastavak za pušku, protuavionsko streljivo i preko 700 komada streljiva za automatsku pušku.

Podsjećamo kako akcija „Manje oružja – manje tragedija“ još uvijek traje te pozivamo građane koji eventualno imaju neregistrirano oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva kod kuće, da ih bez straha od sankcija predaju policiji.

Napominjemo da građani ne donose sami oružje ili eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, a ujedno je zajamčena anonimnost dojave.” priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close