LokalnoNajaveVijesti

U utorak svi u Novi Marof: Na javnoj produciji u Kulturnom centru sudjelovat će i poznati pjesnik, kritičar i umjetnički direktor

Ulaz je slobodan

Javnu će produkciju polaznika radionice pisanja, dramatizacije i promocije CD-a kratkih priča u Novom Marofu uveličati dolazak g. Romana Simića, poznatog pjesnika, kritičara i prozaista, umjetničkog direktora Festivala europske kratke priče.

G. Roman Simić na Filozofskom fakultetu – Sveučilište u Zagrebu završio je studij komparativne književnosti i španjolskog jezika.

Zaposlen je kao urednik u izdavačkoj kući Fraktura. Urednik je književnog časopisa na stranim jezicima Relations (izdavač Hrvatsko društvo pisaca). Kao prozni pisac uvršten je u više antologija i pregleda hrvatske proze 90-ih, a priče su mu prevođene na francuski, švedski, slovenski, njemački, poljski, češki, bugarski, litavski i engleski jezik.

Produkcija će biti na vanjskoj terasi Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” Novi Marof, a u slučaju lošeg vremena u maloj dvorani u utorak, 27.8.2019. s početkom u 19:00h.

Ulaz je slobodan!

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close