Varaždinska županijaVijesti

Udruga Solidarnost organizirala predavanje o bolestima oka u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu

Održala ga je dr.med. Tea Musulin, spec. oftamologije

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu održano je predavanje o bolestima oka koje je organizirala Udruga umirovljenika i osoba starije životne dobi Solidarnost. Ovo predavanje bilo je izuzetno zanimljivo i posjećeno, a održala ga je dr.med. Tea Musulin, spec. oftamologije.

Udruga Solidarnost broji preko 200 članova, umirovljenika i osoba starije životne dobi s područja cijele Varaždinske županije.

Predsjednica Udruge Solidarnost Mira Letić izrazila je svoje zadovoljstvo uspješnošću održanog predavanja.

Jako sam zadovoljna odazivom građana na naše predavanje. Moram se zahvaliti Zagrebačkoj banci koja nam je omogućila da našim članovim ponudimo edukacije ovakve vrste koje su u našoj životnoj dobi itekako korisne, kao i Varaždinskoj županiji i Domu za starije i nemoćne na dobivenoj mogućnosti korištenja prostora. Prošle smo godine organizirali besplatno mjerenje sluha ne samo u Gradu Varaždinu nego i diljem Varaždinske županije, ove godine imamo predavanje o bolestima oka s kojima se možemo susresti u raznim životnim dobima, a tijekom cijele godine imamo i brojne tribine, predavanja ali i izlete na kojima se družimo i veselimo. – naglasila je Mira Letić te pozvala građane koji se žele učlaniti u Udrugu Solidarnost da su itekako dobrodošli.

Predavanju su se odazvali i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak i ravnateljica Doma za starije i nemoćne Varaždinske županije Vesna Vidović-Oreški.

Tags

Povezani Članci

Close