Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Uhićen 20-godišnjak u Strmcu Podravskom: Zasutavljen pijan, bez kacige na neregistriranom i neosiguranom mopedu bez vozačke!

16. rujna oko 15.45 dati na Trgu svetog Nikole u Strmcu Podravskom

Jučer, 16. rujna oko 15.45 dati na Trgu svetog Nikole u Strmcu Podravskom, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske, zaustavili su moped kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, bez zaštitne kacige na glavi i pod utjecajem alkohola od 0.73 g/kg, upravljao 20-godišnjak.

Također je utvrđeno da je upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 20-godišnjak je doveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja.

Isti će tijekom dana biti doveden sucu Općinskog suda u Varaždinu, na Prekršajni odjel, a za počinjene prekršaje mu prijeti izricanje novčane kazne u iznosu od 48 000 kuna ili izricanje kazne zatvora u trajanju do 60 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima AM kategorije u trajanju do 12 mjeseci.

Po pravomoćnosti odluke o prekršaju, odredit će mu se 9 negativnih prekršajnih bodova, priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close