InfoVijesti

Ukoliko želite zamijeniti liječnika obiteljske medicine i preseliti u novu ambulantu u Gornjem Kućanu, evo što vam je činiti…

U prostorijama DVD-a Gornji Kućan u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu će u nedjelju  3. prosinca s početkom u 17.30 sati dr. Barbara Krizman Vuhinec održati predavanje o tlaku, dijabetesu i kolesterolu te će nakon predavanja zainteresiranima izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Drugo predavanje održati će se u ponedjeljak, 18. prosinca u DVD Donji Kućan, Marofska ulica također s početkom u 17.30. sati, a dr. Krizman Vuhinec će nakon predavanja zainteresiranima izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Zainteresirani mještani za promjenu postojećeg liječnika obiteljske medicine Varaždinske Županije, slobodni su preuzeti te predati izjave o preseljenju ka liječniku nove ambulante obiteljske medicine u Gornji Kućan na prethodno navedenim lokacijama u tim datumima , u uredu HZZO-a u Kolodvorskoj ulici ili pak u Ljekarni Salus u Gornjem Kućanu.

Također za sve dodatne upite može se kontaktirati Tamaru Šabić na mail [email protected] ili na 092/164- 24-74.

Do početka rada novog liječničkog tima, osiguranici su još uvijek osigurani kod postojećih liječnika. Po otvorenju ambulante, njihovi kartoni prelaze novom timu. Na taj način nitko ne ostaje bez liječnika u nijednom periodu.

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close