Najave

‘Uredimo školu za 5’ Na natječaju KTC-a možete osvojiti 30 tisuća kuna za uređenje škole: Pogledajte uvjete!

Počinju prijave za nagradni natječaj "Uredimo školu za 5"

Počinju prijave za nagradni natječaj “Uredimo školu za 5”.

Natječaj je predviđen za osnovne i srednje škole na području 10 županija u kojima KTC tvrtka posluje: Bjelovarsko-bilogorska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Požeško-slavonska,Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Virovitičko-podravska i   Zagrebačka.

Sve škole sa područja ovih županija mogu se prijaviti putem kratkog videa u kojem je potrebno objasniti što je njihovoj školi najpotrebnije, tj. u što bi dotična škola uložila osvojeni iznos (npr. urediti školsko igralište, opremiti određenu učionicu, uljepšati zapušteni vrt, obnoviti boju na zidovima ili dr.)

Maksimalna dužina videa jedna je minuta.

Termini natječaja:

U razdoblju od 7. ožujka do 30. svibnja 2019. škole svoje prijave šalju na e-mail prijava@uredimoskoluza5.hr.

U e-mailu prijave potrebno je poslati sljedeće: naziv i adresu škole, kontakt osobu, video uradak te potpisanu privolu sudionika na dopuštenu javnu objavu-GDPR.

Već u petak 31. svibnja objavit će se sve pristigle video snimke na Facebook stranici KTC tvrtke.

Za više informacija posjetite web stranicu  http://uredimoskoluza5.hr/ ili www.uredimoskoluza5.hr.

Škola koja u periodu od 31. svibnja do 11. lipnja na Facebooku prikupi najviše lajkova/glasova bit će pobjednik, a proglašenje će se održati 12. lipnja 2019.

Pobjednička škola osvaja 30.000,00 kn. U slučaju izjednačenog broja glasova KTC zadržava pravo odabira pobjednika. Također s pobjedničkom školom bit će snimljen prilog u IN Magazinu Nove TV.

Organizator natječaja je KTC d.d. služba marketinga koju je moguće kontaktirati na broj telefona 048/628-512 ili 628-510.

Tags

Povezani Članci

Close