Crna kronika

VARAŽDIN Motorom skrivio prometnu, a vozač automobila napuhao

Upravljao je motociklom za vrijeme kad mu je istekla valjanost prometne dozvole i bez upisane kategorije u vozačkoj dozvoli

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 6. rujna oko 15.30 sati u Varaždinu. Muškarac starosti 50 godina upravljao je motociklom za vrijeme kad mu je istekla valjanost prometne dozvole i bez upisane kategorije u vozačkoj dozvoli, Biškupečkom ulicom u smjeru Trga Ivana Perkovca.

Dolaskom u raskrižje s Gospodarskom ulicom, započeo je pretjecanje osobnog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom je prilikom prednjim dijelom motocikla udario u bočni dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru, pod utjecajem alkohola od 1.26 promila, upravljao 32-godišnjak, koji je u raskrižju skretao ulijevo u Gospodarsku ulicu, a da se prethodno također nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Vozač motocikla je od siline udara izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno., stoji u priopćenju PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close