Varaždinska županijaVijesti

Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

14. siječnja, objavila Javni natječaj

Varaždinska županija je danas, 14. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2020. godini.Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekta od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta, kulture, tehničke i informatičke kulture; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja.

Udruge prijavu mogu slati poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42 000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je 20. veljače 2020. godine.

Natječaj je objavljen na sljedećem linku:

http://www.vzz.hr/javni-pozivi-i-natječaji/#site_body.Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: [email protected].

Tags

Povezani Članci

Close