IzdvojenoLokalno

Varaždinski glumac Jan Kerekeš požalio se na novi privremeni autobusni kolodvor

Privremeni kolodvor nije baš najidealnije izveden

Autobusni kolodvor u Varaždinu nalazi se na novoj, privremenoj lokaciji. Naime, u tijeku je sanacija kolodvora te će on do rujna biti izvan funkcije.

Iako su svi sretni što se kolodvor obnavlja, privremeni kolodvor, izgleda, i nije baš riješen na najbolji mogući način. Na to se preko svojeg Facebook profila požalio i mladi varaždinski glumac, čiji status prenosimo u cijelosti.

Dragi AP Varaždin!!! 
Nalazim se na vašem privremenom autobusnom kolodvoru koji je započeo s radom prije tri dana. Postavili ste nekoliko klupa, jedan suncobran u funkciji ispod kojeg sam morao stajati na klupi da ne pokisnem, drugi je suncobran van funkcije, a ostale klupe ni nemaju suncobrane. No, lako za mene… Što mislite kako je bilo starijim ljudima koji su jedva došli do vašeg dislociranog kolodvora za kojeg nema putokaza na cesti, a i kad dođu na kolodvor, nuždu moguobaviti u dva plastična wc-a. Nadam se da ih čistite svaki dan. Vrhunac svega je to što je u samo 20 minuta, koliko sam čekao autobus koji je kasnio, čak dva put nestalo struje na cijelom privremenom autobusnom kolodvoru. Dobrodošli u 21. stoljeće. Svaka čast Gradu i svima koji su napokon realizirali sanaciju i obnovu autobusnog kolodvora, svi znamo koliko nam je to potrebno i važno, no ljudi, ovo ne može i ne smije biti rješenje do rujna. Možda i planirate popraviti taj privremeni kolodvor, samo dajte brzo. A do tad, pozivam Pan Pivo da dostavi 4 velika suncobrana i pomogne svim vašim korisnicima da ne stoje na kiši ili na paklenom suncu kad čekaju autobuse. Idem spavati. Laku noć svima i našem privremenom autobusnom kolodvoru.

 

 

Povezani Članci

Close