Crna kronikaVijesti

VIDEO: Mladić u 24 minute napravio prekršaje u vrijednosti gotovo milijun kuna: Poslan i na liječnički pregled

Jurnjava na motoru!

Mladi youtuber jedno vrijeme sigurno neće objavljivati svoje videouratke jurnjave, prenose 24 sata. Naime, splitski policajci uhitili su ga u utorak navečer zbog objave videa njegova divljanja na motociklu.

Više puta je prošao kroz crveno svjetlo na semaforima, vozio je po nogostupu, prelazio preko pune crte. nije poštovao ograničenje brzine, oduzimao drugim vozačima prednost, a u blizini jedne škole prošao je čak brzinom od 150 na sat.

U Marjanskom tunelu vozio se preko dvije pune crte i između automobila, a u videu govori kako bi pokazao “Suzanu”, kako naziva svoj motocikl Suzuki, da vozi do 250 kilometara na sat, ali je tunel pun prometa.

Policija je priopćila da su proveli kriminalističko istraživanje zato što je Adrian počinio kazneno djelo obijesne vožnje u cestovnom prometu. Zbog divljanja na cesti prijeti mu do tri godine zatvora.

Predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Osim obijesne vožnje, policajci su utvrdili da je napravio i više različitih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, radi čega će također biti procesuiran. Također, oduzeli su mu motocikl s kojim je jurio splitskim ulicama i napravio prekršaje. Policija ga je poslala i na izvanredni liječnički pregled.

Zbog upornosti u činjenju prekršaja i opravdane sumnje da mladić nije sposoban sigurno upravljati vozilom, te očigledno ne shvaća ozbiljnost prekršaja koje čini i kojima dovodi u opasnost sebe i ostale sudionike u prometu, biti će upućen na izvanredni liječnički pregled, te će se ovisno o utvrđenom poduzeti daljnje potrebne radnje – priopćili su iz policije.

Pobrojani su njegovi prekršaji, kojih je više od 80, a kazne koje bi za njih trebao platiti prelaze i milijun kuna.

Tags

Povezani Članci

Close