Sponzorirano

[VIDEO] Pogledajte samo kako se najavljuje konferencija! Ide Prester Peševski vodit će Ecommerce Day 2019.!

Ecommerce Day 2019. održat će se u zagrebačkom Kraš Auditoriumu, 17. travnja

Ecommerce Day 2019. održat će se u zagrebačkom Kraš Auditoriumu, 17. travnja. Ponovno će se okupiti vrhunski stručnjaci koji će svojim predavanjima upoznati posjetitelje s najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima kada je u pitanju online kupovina i web shop.

Mjesta su ograničena! Ecommerce Day 2019. je najveća konferencija u regiji takve vrste

U tijeku su prijave na Ecommerce Day gdje imate prilike kupiti karte po Early Bird cijeni od 1.190,00 kuna. Ušteda s Early Bird kartom iznosi 600 kuna i ova ponuda vrijedi sve do kraja ožujka. Za više posjetitelja iz iste tvrtke vrijedi 3+1 gratis.

Prijave su na: Ecommerce Day, a više o programu pročitajte ovdje.

Ida Prester Peševski – originalna kao i uvijek

Osim vrhunskih stručnjaka, predavača i networkinga, organizatori su u sklopu 5. rođendana pripremili i jedno iznenađenje, program vodit će Ida Prester Peševski.

Iako diplomirani ekonomist, Idu je život odveo u smjeru medija. Prije 15 godina započela je svoju karijeru na HRT-u kao voditeljica, novinarka i scenaristica. Ida je vrlo aktivna i po pitanju glazbe kojim se intenzivno bavi, članica je i glavni vokal ženskog benda Lollobrigida. Spoj rada u medijima i ljubav prema glazbi rezultirao je vrhunskim suradnjama tako da je Ida voditeljica od samih početaka na nekoliko projekata: panel Weekend Media festival, Dani komunikacija, Demofest, a radi i kao PR i influencer za razne velike projekte i festivale poput: Exit festival, Devet, WMF, Share konferencije.. Osim toga piše i kolumne.

A kako to u svom stilu radi Ida pogledajte u nastavku:

Tags

Povezani Članci

Close