IzdvojenoVideo

VIDEO Pogledalte trailer za prvi varaždinski dugometražni film “UFURAJ SE I PUKNI”

Jedva čekamo vidjeti cijeli film!!

Počeli smo s odbrojavanjem do premijere prvog varaždinskog dugometražnog filma “Ufuraj se i pukni!”. Film poznatog varaždinskog glumca Ljubomira Kerekeša u ožujku će osvanuti u kinima diljem Hrvatske, a prije nekoliko dana izašao je i njegov trailer.

“Ufuraj se i pukni” je komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo ( Zoran Pribičević ) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno ( Jan Kerekeš ) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica.

Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka ( Ljubomir Kerekeš ) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći.

Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Ovaj film je isključivo komedija koja se događa u dva dana, za vrijeme koje ne morate puno misliti, nema fige u džepu, prosta je, jednostavna, životna i skoro prema istinitom događaju.

Scenarij za film potpisuje Jan Kerekeš, a režiju Ljubomir Kerekeš. Film je snimljen gotovo u rekordnom vremenu u Varaždinu,a  poznavajući dobru komediju Kerekesh teatra, jedva čekamo da ga pogledamo u kinima.

Trailer filma pogledajte u nastavku.

Tags

Povezani Članci

Close