Zabava

VIDEO Pravila Igre snimili spot za predivnu baladu “Baš kad mi ne treba”

S ovom će pjesmom bend nastupiti na 66. Zagrebačkom festivalu

Prekrasna zimska balada iz glazbene radionice Buljan „Baš kad mi ne treba“, peti je službeni singl s aktualnog albuma „Kako nam stvari stoje“ koji je bend Pravila igre predstavio u lipnju prošle godine, a ove će godine s njom nastupati na 66. Zagrebačkom festivalu.

Dečki iz benda su za potrebe snimanja ovoga spota, sjeli u klupe i prošetali Ekonomskim fakultetom u Zagrebu te se prisjetili nekih bivših ljubavi.

Emotivan spot za pjesmu „Baš kad mi ne treba“ u kojem se isprepliću sadašnjost i prošlost, sniman je pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca. 

-“Baš kad mi ne treba“ meni je osobno najdraža pjesma s našeg drugog studijskog albuma koji je u prodaji od lipnja prošle godine. Radi se o jednoj prekrasnoj zimskoj baladi koju obožavamo izvoditi uživo. Posebno me veseli što ćemo baš s njom nastupiti na 66. Zagrebačkom festivalu jer sam kao mali uz televizor maštao o tom nastupu. Spot za pjesmu snimili smo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te po nekoliko lokacija diljem grada Zagreba kako bi na najbolji mogući način dočarali sve ljepote naše metropole. Ipak smo mi zagrebački band. – rekao je Ivan Penezić, frontman grupe Pravila Igre.

Tags

Povezani Članci

Close