VijestiZabava

Volite čokoladu no taman se prestali s dijetom!? Ne bojte se koristeći ove savijete od jednog vam reda čokolade ne može biti ništa!

Vježbanje je ključ!

Bili ste na dijeti i sada vas je strah ponovno se baciti na nešto slatko, točnije čokoladu!? Moža to ipak trebate učiniti i zadovoljiti potrebu za tim, no to trebate raditi postepeno npr. potrebno je polako povećavati unos kalorija do normalnog unosa, odnosno oko 100 do 200 kalorija tjedno.

Zbog povratka na uobičajeni režim prehrane mogli bi ste imati probavne smetnje. Jedite đumbir, jogurt i drugu hranu bogatu vlaknima, piše Večernji list.

Tjelovježba kjuč zdravlja, stoga vježbajte i nakon prestanka s dijetom, brzo hodanje i bicikl dobre su opcije, i uz njih vam red čokolade neće smetati.

Proteine jedite u svakom obroku, jer suzbijaju apetit. Oni smanjuju hormon odgovoran za glad, zbog čega ćete se osjećati siti mnogo duže. Pri svakom obroku uzimajte najmanje 20 grama proteina, a birajte one manje masne, poput ribe. peradi i mliječnih proizvoda s niskim udjelom masti.

Na koncu, ako vam se jedna od pet skinutih kila i vrati, nije panika. Pripazite dodatno na to što jedete, kao i koliko jedete, i druga se neželjena kila neće vratiti.

Tags

Povezani Članci

Close