VijestiZabava

Volite kokice, no bojite se debljanja!? Donosimo odgovor na vječno pitanje, jesu li one dobre za organizam!?

Zdravlje, mršavljenje i debljanje!

Volite jesti kokice no bojite se da se ne udebljate! Donosimo odgovor na vječno pitanje koliko su kokice zapravo problematične i možete li se od njih udebljati!?

Nemojte brinuti je kokice su odličan izbor za grickanje ako pazite na svoje kilograme. Došle su na loš glas kao grickalice koje ne pogoduju našim kilogramima zbog toga što im mnogi dodaju veće količine maslaca za bolji okus i raznih drugih dodataka koje ih “pune” nezdravim kalorijama.

Ipak, ako ne koristite one za mikrovalnu pećnicu i pripremate ih na starinski način, s malo masnoće u loncu, kokice će biti i dalje vaša omiljena grickalica. Sadrže dosta vlakana i pomažu proces probave, reguliraju metabolizam i uklanjaju višak masnoće oko krvnih žila, piše TOI.

Zbog vlakana koje sadrže dulje ćete se osjećati sitima, a dobro je i znati da pomažu očuvanju zdravlja srca. Ova niskokalorična namirnica može biti čest izbor obroka, jer osim što potiče metabolizam i čuva zdravlje srca, obiluju antioksidansima koje nalazimo i u supernamirnicama.

Tags

Povezani Članci

Close