SponzoriranoVijesti

Vrata frizerskog obrta Monika su otvorena: 30 posto popusta na sve frizure

Upoznajte Moniku i njeno poslovno ostvarenje

U Bedencu je nedavno vrata otvorio Frizerski obrt “Monika”! U povodu otvorenja u salonu daju popust od 30 posto na sve frizure, a naručiti se možete na broj telefona 095 895 66 12. Adresa salona je Bedenec 106.

U nastavku pročitajte i što nam je sve otkrila vlasnica salona Monika. Ispričala nam je odakle ljubav prema uređivanju kose, kako se odlučila na otvaranje vlastitog obrta te što mušterije mogu očekivati u njezinom salonu.

Bok Monika, reci nam malo o sebi i samim počecima svoje frizerske karijere…

Kao dijete izrađivanjem frizura i šišanjem svojih Barbika i drugih lutaka zaljubila sam se u to zanimanje i po završetku osnovne škole upisala srednju strukovnu školu u Varaždinu koju sam završila 2010. godine. Na praksu sam hodala u frizerski salon „Snježana“ u Ivancu.

Pa to je super! Koliko je kvalitetna praksa bila bitna u tvom daljnjem razvoju?

Snježana je bila divna šefica i učiteljica. Ne samo da me podučavala našem zanimanju nego me i pripremila za kasniji život. Kod nje sam stekla mnoge radne navike i frizerske vještine.

Kad je bilo vrijeme za zadnji korak, za majstorski ispit?

Nakon završene srednje škole imala sam malu pauzu jer sam prvo htjela osnovati obitelj, a kasnije karijeru. Tada je moja bivša šefica Ivana Bistrović stavila oglas u kojem traži frizerku za stručno osposobljavanje na koji sam se odmah javila i krenula s radom. Nakon dvije godine osposobljavanja prijavila sam se na majstorski ispit u Varaždinu kojeg sam položila u prosincu prošle godine.

Na tom putu u pomoć mi je uskočio prijatelj iz srednje škole i vrhunski frizer u Zagrebu Josip Križnjak. Svojim savjetima pripremio me za ispite.

Kad se rodila ideja o vlastitom salonu?

Od završetka srednje škole sam maštala o svom salonu i eto napokon se ostvarilo. Potaknuta prijateljima, rodbinom i susjedima odlučila sam se na taj put.

Imaš li konkurencije u Bedencu?

Pošto sam odrasla u mjestu Bedenec i tamo nema ni jednog salona odlučila sam ja otvoriti svoja vrata. Sa gradnjom salona sam počela u 1. mjesecu ove godine. Put je bio dug i pun prepreka, ali sam bila uporna i nisam odustajala. Cijelo vrijeme je uz mene bio moj suprug (nije mu bilo lako 😊) i prijatelji koji su mi pružali podršku i pomagali u izgradnji mojeg salona.

Koliko su trajale pripreme do otvorenja obrta?

I tako je došao i dan otvorenja 13.07. 2020. Od tada su vrata mojeg salona otvorena.

Kakve sve usluge mogu mušterije kod tebe pronaći?

Pružam sve vrste frizerskih usluga (šišanje, bojanje kose, izrada frizura, pramenova, minivala, njege kose te ostalo).

Poruka za kraj?

Ovo je nova stranica u mom životu i dat ću sve od sebe da je ispišem najljepšim rukopisom“ za sebe i za sve moje klijente.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8:00 – 16:00

Utorak

15:00 – 20:00

Srijeda

8:00 – 16:00

Četvrtak

15:00 – 20:00

Petak

8:00 – 16:00

Subota

8:00 – 14:00

Nedjelja

ZATVORENO

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close