VijestiZabava

Westgate slavi svoj veliki 10. rođendan kroz deset dana nezaboravne zabave: Najavljena i neka skora iznenađenja

'U posljednjih godinu dana smo značajno poboljšali svoju poslovnu situaciju.'

U sklopu proslave 10. rođendana Westgate Shopping Citya u srijedu 6. studenog održano je druženje za novinare na kojem je prezentirano sve ono što se radilo u posljednjih nekoliko mjeseci, ali i predstavljeno nekoliko noviteta.

Na samom se početku svečanosti okupljenima obratio i direktor Westgatea, Otto Barić koji je svoj nekadašnji pesimističan način, ponukan novim poslovnim partnerima napretkom zamijenio optimizmom. Naveo je kako su prije deset godina svi bili pesimistični i govorili kako Westgate neće preživjeti
– U posljednjih godinu dana smo značajno poboljšali svoju poslovnu situaciju. I dalje smo po veličini treći najveći centar u Europi, drugi u EU i najveći u Hrvatskoj. Postali smo više dnevni boravak sjeverozapadnog dijela države, Zaprešića i Hrvatskoj zagorja, a isto tako otvorili smo klaster namještaja koji je ravnopravan IKEA – i. Svime time smo značajno povećali broj posjeta i kupaca. Osim toga sada je popunjeno gotovo 80% svih poslovnih prostora, a uskoro nam dolaze i nove trgovine, a o kojima je riječ zasad će ostati iznenađenje.
Barić je najavio kako će se Westgate krenuti razvijati u dva smjera – jedan je da se u Westgate Shopping Cityu može pronaći sve za uređenje kuće i doma, a drugi je da se poveća ponuda svjetskih modnih marki po povoljnim cijenama.
– Svojim komforom, vizualno lijepim prostorom i kvalitetom sigurno smo najveći i najbolji centar u Hrvatskoj. Trudit ćemo se biti što bolji i bolji, kako bi nam kupci dolazili u što većem broju .
Denis Čupić, direktor tvrtke FO Development koja nešto više od godinu dana upravlja  Westgateom okupljenima je predstavio rođendanski program koji će se odvijati kroz deset dana u samom centru. Dodao je kako su pripremljena dva velika koncerta, Lana Jurčević u petak i Nede Ukraden u subotu, kao i brojne druge dodatne zabavne sadržaje.
Isto tako istaknuo je kako će brojne trgovine imati pogodnosti za svoje kupce, a ovoga vikenda sve očekuje i Late Night Shopping.
– U godinu i pol dana od kada smo preuzeli centar iznajmili smo 27 tisuća kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje kuće. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca – zaključio je Čupić dodajući kako kroz 12 mjeseci u trgovači centar dolazi i multipleks kino, ali i brojni drugi zabavni sadržaji. 
Nakon uvodnog predtavljanja krenulo se u obilazak samog trgovačkog centra tijekom kojeg je voditelj komunikacija Marko Župa predstavio novootvorene trgovine, ali i nabrojio neke koje tek čeka otvorenje.
– Ovog tjedna nam slijedi otvorenje restorana Batak, a uskoro se otvara i ugostiteljski objekt Maxi grill. Očekuje nas i otvorenje dućana za ekskluzivne vjenčanice i odjela te brojni drugi noviteti – naglasio je Župa.
Čitavo je druženje završeno rezanjem rođendanske torte uz dobre želje da Westgate Shopping City.

Tags

Povezani Članci

Close