HoroskopMagazinVijestiZabava

Za ova tri horoskopska znaka lipanj neće biti najpovoljniji: Eto kako će na njih utjecati!

Za Raka, Škorpiona i Ribu lipanj 2020. neće biti najsretnije razdoblje

Za Raka, Škorpiona i Ribu lipanj 2020. neće biti najsretnije razdoblje, piše Elite Daily, prenosi 24 sataUnatoč brojnim astrološkim zbivanjima u lipnju ove godine, na njih će najviše utjecati pomrčine, a u lipnju nas očekuju dvije.

Rak: Na vašu dobrobit utječe karmička situacija

Iako sezona rođendana Rakova službeno počinje već u lipnju, vjerojatno će im najuzbudljivije biti vrijeme tek pred kraj mjeseca i početkom srpnja. Do tad će prva pomrčina (5. lipnja) Rakovu urednu šestu kuću ispuniti zdravljem,i radnim okruženjem, što će pomoći Rakovima da kasnije lakše pronađu svoju svrhu.

Kako možete svakodnevno biti produktivniji? Je li vam svrha u skladu sa dnevnom rutinom? Ako ste obeshrabreni, pomrčina Sunca 21. lipnja pružit će vam alate i način razmišljanja potrebne za novi, svjež početak.

Škorpion: Seksualno ćete se oslobađati i razmišljati o vrijednosti prave intime

Stalno se razvijate i svjesni ste toga da ste neke ljude u svojoj okolini ‘prerasli’, baš kao i mjesta i stvari. Retrogradna Venera vas podučava o intimnim vezama i o tome vrijedi li se stvarno u njih dati. Što ste do sada naučili? Pomrčina mjeseca u lipnju aktivirat će vam drugu kuću, kuću vrijednosti, financija i posjedovanja pa ćete više razmišljati o svojim navikama potrošnje, resursima i općenito o ideji stabilnosti i neovisnosti.

Pored toga, pomrčina će vam osvijetliti i temeljne vrijednosti kao što je samopoštovanje. Bez obzira imate li ga inače, u tom će vremenu samopoštovanje za vas biti bitna tema, a tek će vam druga pomrčina 21. lipnja otvoriti put za svjetliju budućnost. Neke rizike vrijedi preuzeti, a ako vjerujete u sebe brzo ćete shvatiti i zašto.

Ribe: Učite preuzeti odgovornost za svoj osobni i profesionalni život

Proteklih nekoliko tjedana bili su loši, ali vi nećete odustati dok ne vidite da će se nešto dobro dogoditi. Iako ste gubili osjećaj pripadnosti, imate još mnogo posla. Prva serija pomračenja 5. lipnja uzdrmat će vašu ambicioznu desetu kuću karijere, ugleda i sudbine, a druga će vas pogurati prema naprijed i donijeti vam profesionalnu jasnoću koju tražite već duže vrijeme.

Bez obzira na to volite li svoj posao ili ne njegova je promjena više nego vjerojatna i to zbog vašeg autoriteta i osjećaja da ne doprinosite. Javljaju vam se osjećaji tjeskobe ili nesigurnosti, pa je važno da ostanete prizemljeni i da se ne izgubite.

Tek ćete nakon 21. lipnja napokon ponovno osjetiti radost i smisao.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.

Tags

Povezani Članci

Close