IzdvojenoNajaveSportVijesti

Za vikend dođite na Kupališta Drava i uživajte u vrhunskoj odbojci na pijesku

Organizatori turnira OK Kitro Varaždin, te Grad Varaždin organizacijom ove manifestacije po prvi puta ugošćuju najbolje pjeskaše i pjeskašice iz Hrvatske i susjednih zemalja

Ljubitelji odbojke na pijesku ove će godine od 31. srpnja do 2. kolovoza na Kupalištu „Drava“ u Varaždinu na novoizgrađenim terenima odbojke na pijesku imati prilike gledati vrhunske mečeve odbojke na pijesku u sklopu turnira Drava Open.

Organizatori turnira OK Kitro Varaždin, te Grad Varaždin organizacijom ove manifestacije po prvi puta ugošćuju najbolje pjeskaše i pjeskašice iz Hrvatske i susjednih zemalja koji će se boriti za ukupni nagradni fond od 30000 kuna.

Kvalifikacije se počinju igrati u petak 31. srpnja u 15:00 sati pa dođite i podržite svojim dolaskom ovu manifestaciju kojom se Varaždin svrstava u sam vrh odbojke na pijesku u Hrvatskoj.

Format natjecanja u kvalifikacijama je jednostruka eliminacija, a igra maximalno 12 ekipa po spolu.

Glavni turnir igra se 1. i 2. kolovoza (subota i nedjelja). Format natjecanja je dvostruka eliminacija, a igra 12 ekipa po spolu: 4 najbolje rangirana tima sa prošlogodišnjeg Prvenstva Hrvatske, 4 tima iz kvalifikacija, 4 wildcarda.

Rezultat na ovom turniru služit će kao baza za izradu rang liste za turnir IČIĆI OPEN 2020 koji će se održati tjedan dana kasnije.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close